Untitled-1

Здравей!

Казвам се Левен Илиев.

В живота ми трябваше да се случат редица възходи и падения, да премина през много препятствия, да направя много грешки и победи, да изживея безброй разочарования и щастливи мигове за да намеря себе си и да се събудя за живота. Живот, който макар и късно осъзнах, че се случва тук и сега! Не в миналото, не в бъдещето, а точно сега в този момент, в който четеш тези редове !

Иска ми се това духовно пробуждане да достигне все повече хора. Тук ще споделям моето виждане за живота, който аз искам да живея. Живот, който всеки ден ми поднася нови изненади, който всеки ден ме учи на нещо ново, всеки ден ми показва колко е красив, носи ми нови усещания,  кара ме да обичам, да бъда обичан, да съм щастлив, да разгърна потенциала си, да бъда просто АЗ.

Всяко ново утро е по-прекрасно от предходното и ми показва колко благодарен трябва да съм, че имам шанса да го видя и почувствам. Надявам се поне малка част от вас да намерят по нещо за себе си тук и да осъзнаят, че всичко живо в тази вселена е свързано.

В най-правилния момент от моя живот аз осъзнах силата на позитивното мислене, енергията, силата на това да бъдеш благодарен, да си щастлив, да се раздаваш без да очакваш и просто да бъдеш АЗ ! Това е моята философия за живота. Иска ми се повече хора да разберат, че ние имаме безграничния потенциал да превърнем мечтите си в реалност, да поемем напълно контрола над своите мисли, така че да ги превърнем в градивни за живота ни.

„Иска ми се всички да могат да станат богати и известни и да могат да си купят всичко, което поискат, за да разберат, че това не е най-важното в живота.“

Джим Кери

 

Можете да ми пишете на leveniliev@gmail.com