Тук ще ви представя част от книгите, които повлияха на моя живот и промениха начина ми на мислене. Вярвам, че всяка книга ще намери човека, който трябва да я прочете.

 

Helsing1.“Не пипай тази книга“ Ян ван Хелсинг – това бе първата книга, която прочетох и направо ме разтърси. Чувствах се сякаш бях спал дълбок сън и току що се събудих за живота. Препоръчвам ви я горещо.


 

tole2.“Единение с живота“ Екхарт Толе – Главната цел на тази книга не е да снабди ума ви с нова информация или да се постарае да ви убеди в каквото и да било, а да предизвика промяна в съзнанието, т.е. пробуждане… Тази книга е посветена на вас. Не можете да се сражавате с егото и да победите, точно както не можете да се сражавате с тъмнината да победите. Всичко, което ви е нужно е светлината на съзнанието. Вие сте тази светлина.


ekhart copy

3.“Силата на настоящето“ Екхарт Толе – За да се отправим на пътуване в „Силата на настоящето“, трябва да изоставим своя аналитичен ум и изкуствения, създаден от него „аз“ – егото. Още от началото на първата глава се озоваваме бързо на една значително по-голяма надморска височина, където въздухът е по-лек. Това е въздухът на духовното. Пътуването обаче е едно предизвикателство.


проницателя4.“Проницателя “ Анди Андрюс – Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка. Прочел тази вълнуваща книга, имаш чувството, че и ти си срещал или всеки момент ще срещнеш този правещ добро странен старец.


анди5.“Проницателят се завръща “ Анди Андрюс – Понякога се налага да търсиш прозрението. Друг път, то само те намира.


daer6.“Сбъднати желания“ Уейн Дайър – Най-големият дар, който някога сме получавали, е нашето въображение. „Сбъднати желания“ отвежда на откривателско пътешествие, за да се свържете с изумителните си способности да проявите и да създадете живот, в който всичко, което си представите, се превръща в реален факт.


ернест7.“Матрицата на живота на земята “ Ернст Мулдашев – Ернст Мулдашев – руският учен, извършил първата в света трансплантация на око, изглежда е от… другите. От хората, които преодоляват гравитацията на триизмерния земен свят и ни извеждат в орбитата на т.нар. мислещо време, което най-често наричаме Бог. В Индия, Непал и Тибет той вижда „неща“, които звучат като приказка…


кехоу8.“Подсъзнанието може всичко “ Джон Кехоу – Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате силата на мисълта, а силата е в развиването и концентрирането на мислите.Първата стъпка към нов и по-успешен живот е да обърнете внимание на потока на мислите във вашето съзнание и да го насочите правилно. Всичко съществува като възможност – иска се само да го захраните с необходимата енергия и ще постигнете целта.


маик9.“Безкрайните възможности “ Майк Дули – Разбирането е еликсирът, разкриващ мястото ви във вечността, и чрез него убежденията ви могат да бъдат приведени в съответствие с всичко, за което мечтаете, а въображението ви подбудено да го осъществи.Ние сме духовни създания, изпълнени с безкраен потенциал – пътешестващи сред безкрайно поле от възможности, създаващи собствената си реалност, съдба и късмет. „Безкрайните възможности“ е свеж и вдъхновяващ поглед за това, как всеки от нас може да се обърне навътре към себе си и да открие истинската си цел, да възпламени въображението си и да сбъдне желанията си.