success-by-intent-not-by-chance-1090x614

Здравейте вселена!

Защо ви наричам така ? Защото за мен всички ние сме частички от вселената, а събрани заедно сме ВСЕЛЕНАТА. Бих искал да ви споделя три правила за успех, които научих от човек, който ги прилага успешно в живота си и благодарение на тях живее в благополучие и изобилие във всяко едно отношение. Ето и правилата:

1.  „ВИЗИЯ“
2.  „СТРАСТ“
3.  „ДЕЙСТВИЕ“

В първия момент си казах „Хмм… Само това ли е ?“. Та нали всички ние искаме да имаме собствен бизнес или прекрасен човек до себе си ? Да, това е така но все пак си казваме  – „Как?“ . И след няколко дни разсъждения върху тях установих следното:
Сигурен съм, че на повечето от вас ви е ясно, че „ВИЗИЯТА“ идва от душата, но за да продължим ни е нужна „СТРАСТ“. Това, което на мен ми е давало „СТРАСТ“ винаги е било сърцето ми. Не по-малко съм сигурен, че всички ние можем да обичаме. Но тук идва трудната част – „ДЕЙСТВИЕТО“, което както знаем се контролира от разума. Много хора казват, че понякога разума ни пречи да действаме и затова ще ви споделя как виждам аз нещата.

Както казахме „ВИЗИЯТА“ идва от душата, това е лесно. Правило номер две е „СТРАСТ“, която според моя опит няма как да получим без одобрение от разума, за това нека оставим „СТРАСТТА“ на страна и се фокусираме върху разума, бомбандирайки го с максимално много позитивна енергия. Енергия, която душата ни дава под формата на „ВИЗИЯ“. За мен има едно основно правило, което е много важно и то е да не споделяме „ВИЗИЯТА“ си с никой, дори и с близките си. Защото знаете разума е много крехък и негативните мнения на околните често надделяват над позитивната енергия дадена от душата, и така рискуваме да се объркаме и откажем от „ВИЗИЯТА“ си . За това докато не убедим разума, че „ВИЗИЯТА“ ни е страхотна нито дума на никой.

Ако направим всичко това и сме позитивни на разума ще му хареса, и дори ще си каже „Абе не е зле идеята, „ВИЗИЯТА“ е страхотна“. Тогава ще забележете, че сте станали по-уверени и позитивни. И както знаете разума обича да преувеличава, дори ще започне да ви показва как печелите купища пари. За това пак повтарям НИТО ДУМА НА НИКОГО. Дори и след като разума се чувства комфортно, един негативен коментар е достататъчен да развали всичко. Всички сме нетърпеливи да споделим каква невероятна идея имаме. Всички имаме ЕГО но според мен не споделяйте, после ще се хвалите 🙂
След като вече на разума му е добре и е зареден с желанието, той сам ще прати сигнал към сърцето, което сърце ще ни осигури „СТРАСТ“. „СТРАСТ“, която ще ни осигури „ДЕЙСТВИЕ“. ДЕЙСТВИЕ, което по мой изчисления трябва да осигури успехи, а те сами по себе си ще ви накарат да се радвате на живота. Не по-малко важно е да не забравяте да подхранвате разума с желание и позитивна енергия дори и след, като вече сте успели. Защото това е горивото за вашите успехи.

Ето и причините да загубите „ВИЗИЯ“ ,“СТРАСТ“ и  „ДЕЙСТВИЕ“.
„ВИЗИЯ“ се губи от чуждо мнение или негативно настроение, породено от чуждо влияние.
„СТРАСТ“ се губи от страх и мисли за конкуренция.
„ДЕЙСТВИЕ“ се губи от нарушена „СТРАСТ“ и мързел.

Автор
Л. Илиев